Retail merchandising

Retail merchandising

Svesni smo izazova s kojima se retaileri suočavaju, posebno u vezi sa nedostatkom radne snage. Upravo tu dolazimo mi, kompanija Brand Care, sa rešenjima koja olakšavaju ovu situaciju. Naša firma ima obučene i angažovane zaposlene, spremne da daju svoj maksimum u svakom zadatku. Pružamo podršku retailerima integrišući se u njihova pravila i politike, radeći u skladu sa njihovim standardima.

Kao provajder merchandising usluga, mi se fokusiramo na pružanje sveobuhvatnih rešenja koja unapređuju prodaju i povećavaju vidljivost proizvoda na policama. Naš tim stručnjaka je posvećen postavljanju planograma, optimalnom izlaganju robe, rotaciji kategorija i kontroli isteka rokova, kako bismo osigurali da proizvodi budu pravilno predstavljeni i dostupni kupcima.

Otvorenje i zatvaranje objekata su takođe deo našeg opsega delovanja. Naša efikasna ekipa je spremna da preuzme odgovornost za sve potrebne zadatke i obezbedi da procesi proteknu glatko. Kontrola cena je takođe jedan od naših prioriteta, kako bismo pomogli retail lancima da održe konkurentne cene i postignu profitabilnost.

Brand Care je vodeća kompanija koja pruža merchandising usluge velikim retail lancima, posebno specijalizovana za FMCG (proizvodi široke potrošnje) industriju. Naša firma ima bogato iskustvo u saradnji sa renomiranim kompanijama kao što su Univer, Delahize, Jaffa, Meggle,  pružajući im vrhunsku podršku u oblasti merchandisinga.

Kako bismo osigurali kvalitetnu uslugu, koristimo savremeni softver za izveštavanje s terena koji nam omogućava praćenje aktivnosti naših zaposlenih. Naš tim se sastoji od stručnjaka koji su visoko obučeni i sposobni da brzo i efikasno rešavaju izazove u poslovnim prostorima. Pored projekata u kojima naši zaposleni rade na jednom objektu puno radno vreme, imamo i timove mobilnih izvršilaca koji se premeštaju iz objekta u objekat u skladu sa potrebama implementacije zadataka.