Mlekara Šabac & Brand Care

Mlekara Šabac & Brand Care

Mlekara Šabac ima tradiciju proizvodnje mlečnih proizvoda dugu 90 godina. Jedna je od vodećih mlekara u Srbiji, ali i najveći izvoznik mlečnih proizvoda, u kojima uživaju potrošači širom sveta – od Rusije preko Evrope, do Amerike.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je 1605629922534.jpg

Fokus proizvodnje Mlekare Šabac usmeren je na mlečne proizvode bez konzervansa i aditiva, baziranim na prirodnim sastojcima, što garantuje vrhunski kvalitet i bogatstvo ukusa u svakom proizvodu. Pored neprestanih inovacija i unapređenja proizvodnih procesa, primene IFS i drugih najviših standarda kvaliteta i bezbednosti hrane, Mlekara Šabac veliku pažnju posvećuju i radu sa partnerima.

Ova slika ima prazan alt atribut; ime njene datoteke je 1594119777841.jpg

Više od 700 lokalnih dobavljača sirovog mleka bira Mlekaru Šabac za svog strateškog partnera jer pruža garantovan, stabilan otkup sirovina, čime doprinosi  razvoju njihovog poslovanja, ali i unapređuje lokalnu ekonomiju. Mlekara Šabac je mesto gde zadovoljni zaposleni stvaraju pouzdana partnerstva i voljene proizvode kao što su Sirko, A la Kajmak, Mediteraneo, Mladi sir ili Šabački jogurt, na kojima odrastaju generacije.

Ove godine kompanija je uspostavila strateško partnerstvo sa timom Brand Care-a, sa kojim će nastaviti da brine o svojim mlečnim proizvodima na policama marketa u Srbiji. Stručan i obučen tim Brand Care-a svakodnevno obilazi maloprodajne objekte širom Srbije u kojima redovno obavlja sledeće procese:

  • Sređivanje redovnih pozicija na policama i frižiderima
  • Sređivanje sekundarnih pozicija
  • Postavka POS materijala
  • Kontrola zaliha u marketu
  • Pregled kratkih rokova
  • Pregleda redovnih i akcijskih cena
  • Alarmiranje nepravilnosti u objektima
  • Primena planograma
  • Trebovanje i sugestivno trebovanje

Saradnja Brand Care-a i Mlekare Šabac treba da dovede do još većeg zadovoljstva potrošača, jer će im u svakom momentu biti dostupni omiljeni proizvodi. Takođe, ova saradnja pruža Mlekari Šabac i bolji uvid u aktuelnosti sa terena, kako o navikama potrošača, tako i o promenama u prodajnim objektima. Na taj način Mlekari Šabac omogućavamo jaču kontrolu njihovog brenda i konstantan kvalitet u održavanju pozicija na policama. Kroz svakodnevno izveštavanje putem naprednog softvera Mlekara ima uvid u aktuelnu situaciju. Benefit zajedničkog projekta ogleda se u većem fokusu na druge segmente i procese prodaje, kao što su pregovaranje sa kupcima i implementacija dogovorene strategije, dok Brand Care preuzima svu odgovornost za rad na terenu.

Statistika: Broj maloprodajnih objekata 97 , broj obilazaka na mesečnom nivou 802, broj obučenih ljudi na terenu 50

About The Author

Experienced Chief Executive Officer with a demonstrated history of working in the FMCG industry. Founded and manages several successfully distribution companies in Serbia and the region. Skilled in Field Marketing, Marketing Management, E-commerce, Sales Operations, and Sales Management.