Sinergija EuroCompany99 i Brand Care

Sinergija EuroCompany99 i Brand Care

Kompanija je osnovana 1999. godine, sa sedištem i pogonom u Bosni i Hercegovini. Godine 2009. otvaramo novi pogon na 8.000m² u Ljubuškom, Bosna i Hercegovina.
Kroz proizvodne linije Eurocompany želja nam je osvestiti potrošače da češće konzumiraju orašastih plodova, suvog voća, semenki, mahunarki i žitarica osigurava organizmu potrebnu zdravu energiju i time pospešuje raspoloženje i cjelokupno zdravlje.

Brand Care u saradnji sa EuroCompany99 krenuo je u implementaciju svih procesa poradaje u modern trade-u na teritoriji Srbije.
Kljucni zadaci na terenu su sledeci:
-Merchandising po standardima EuroCompany99
-Prijava kratkih i isteklih rokva
-Prijava OOS na polici i u magacinu
-Implmentacija trade markating aktivnosti
-Sekundarno pozicioniranje u toku sezone
-Slanje narudzbenica ili sugestivna prodaja u zavisnosti od kupca
Svaki proces prati softversko rešenje koje omogućava principalu da na dnevnom nivou prati sve aktivnosti na terenu u marketima i da na vreme reaguje ukoliko postoji problem sa kupcem.

About The Author

Experienced Chief Executive Officer with a demonstrated history of working in the FMCG industry. Founded and manages several successfully distribution companies in Serbia and the region. Skilled in Field Marketing, Marketing Management, E-commerce, Sales Operations, and Sales Management.