Field marketing rešenje

Field marketing rešenje

Field marketing rešenje – dobar način da se poboljša prodaja u marketima.

Mioni – Fabrika za flaširanje prirodne mineralne i izvorske vode Mioni, nalazi se u selu Ključ, opština Mionica, u podnožju planine Maljen. U njenoj blizini nalazi se zimski rekreativni centar i vazdušna banja. Nova i moderna fabrika sagrađena je 2007. godine i poseduje bunare kapaciteta preko 20 l/s sa kojih se puni voda Aqua Gala.

Brand Care tim je dobio zadatk da vodi računa o svim redovnim i sekundarnim pozicijama Aqva Gale. Popunjavanje polica, održavanje izloženih artikala urednim, cenovno pozicioniranje, provera zaliha u samom marektu, su samo jedni od zadataka koje Brand Care tim obavlja na terenu. Brand Care na dnvnom nivo salje izvestaje i podatke koje je putem naprednog softvera prikupio na terenu.

About The Author

Experienced Chief Executive Officer with a demonstrated history of working in the FMCG industry. Founded and manages several successfully distribution companies in Serbia and the region. Skilled in Field Marketing, Marketing Management, E-commerce, Sales Operations, and Sales Management.