Eksterni tim uz live online kontrolu rada na terenu.

Eksterni tim uz live online kontrolu rada na terenu.

Malo o WAX-u

Samostalna radnja za izradu sveća i voštanica WAX SR iz Zrenjanina je kao preduzetnička radnja Tanasija Lovrova registrovana 1999. godine. Tradicija pravljenja sveća u zrenjaninskoj porodici Lovrov datira još od 1979. godine.

Nakon 18 godina, danas je WAX jedan od najvećih proizvođača parafinskih sveća i plastičnih lampiona u regionu. U proizvodnom pogonu posedujemo 2 ekstrudera za proizvodnju sveća kapaciteta oko 10 tona na mesečnom nivou, mašinu za proizvodnju plastičnih lampiona mesečnog kapaciteta oko 65.000 komada, prese za pravljenje limenih poklopaca, mlin za mlevenje parafina, pakericu…

Od 2012. godine ponudu smo upotpunili sa programom aromatičnih sveća pod brendom Mirisna sonata. Trenutno u ponudi imamo 3 modela aromatičnih sveća u staklenim čašama sa 5 mirisnih nota: vanile, jabuke, breskve, ruže i lavande. Takođe, proizvodimo i mirišljave lučice (tealights) u gore pomenutim mirisnim notama. Pored svakodnevne upotrebe ovih sveća u cilju stvaranja prijatne atmosfere, kako u vašem domu, tako i u poslovnim prostorima, u mogućnosti smo da vam ponudimo i posebno personalizovane sveće u vidu peskiranih čaša sa vašim logom ili porukom koju želite nekom da prenesete. Ovo može biti posebno interesatno i kao originalan prigodan poklon za razne prilike.Naš najnoviji proizvod su sveće u staklenim teglicama, kojima snabdevamo tzv. HoReCa segment, gde možemo ponuditi i uslugu ponovnog punjenja teglica, što drastično umanjuje troškove, a u isto vreme oplemenjuje prostore kafića, restorana i poslovnih prostorija.

Wax kompanija prepustila sve oparecije Brand Cere timu na terenu u modern trade kanalu prodaje. Ulazak u svaki objekat podrazumava korake posete kojih se strogo drži Bradn Care tim. Od sredjivanja polica, postavka cena, ulaska u magacin i iznosenja robe na police, prijave problema na terenu kroz aplikaciju i online praćenje svakog procesa rada coveka na terenu.

Komapnija Wax ovom saradnjom dobila je svoj eksterini outsource tim koji moze da kontrolise on line i kroz dnevne izvestaje. Saradnja je dovela do boljih rezultata u prodaji, vece kontrole protoka i statusa robe u marketima, manjih OOS situacija na policama,  ostvarena je bolja komunikacija Retailera i Brenda.

https://www.sveceilampioni.com/

 

About The Author

Experienced Chief Executive Officer with a demonstrated history of working in the FMCG industry. Founded and manages several successfully distribution companies in Serbia and the region. Skilled in Field Marketing, Marketing Management, E-commerce, Sales Operations, and Sales Management.