Zašto je isplativije angažovati outsource tim za unapredjivanje prodje?

Zašto je isplativije angažovati outsource tim za unapredjivanje prodje?

Glavno pitanje sa kojim se trenutno suočavaju dobavljači da li da stvore sopstveni tim, ili da urade outsourcing unapredjivača prodaje. Navešćemo jednu od glavnih prednosti outsourcing usluga.

Karatko i u metu!

Slažete se da samo regrutovanje osoblja nije dovoljno: potrebno je raditi na osoblju. Ljudi treba da budu obučeni, a zatim se njihov rad i usklađenost sa rezultatima kontinuirano prate. Istovremeno, neophodno je rešiti operativne zadatke kao što su računovodstvo, isplata zarada, motivacija, isplata bonusa, praznika, godišnjih odmora, bolovanja itd.

Generalno, kvalitetan rad na selekciji i adaptaciji unapredjivača prodje potrebno je da se uradi od strane izuzetno velikog HR odeljenja ili od strane HR kompanije. Najviše zbog velike rotacije i fluktuacije zaposlenih.
U svakom slučaju, ova količina posla će biti izuzetno opterećujuća za dobavljača. Specijalizovana agencija obavlja poslove selekcije, obuke i kadrovske evidencije zaposlenih brže i bolje.
Brand Care se bavi ne samo pretraživanjem i selekcijom, već i svim potrebnim radom na projektu, uključujući i trening zaposlinih.

About The Author

Experienced Chief Executive Officer with a demonstrated history of working in the FMCG industry. Founded and manages several successfully distribution companies in Serbia and the region. Skilled in Field Marketing, Marketing Management, E-commerce, Sales Operations, and Sales Management.